CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

aimie's pages

'' ♥ ♥ ------------The only way to get through life is to laugh your way through it. You either have to laugh or cry. I prefer to laugh :D . Crying gives me a headache -.- ------------♥ ♥ ''

HEYY THERE ! =D

Helohelo ! Welcom to my site.Hope you enjoy reading my blog and thanks for visiting . Newayy,I'm new in the blogging section. Hope you can give some guidance to me. I really really appreciate it and if you think that my blog is interesting ( erkk -,- cehh ! tralalal ~) , just click the 'FOLOW' button kayy . Hee ~ Thankyouu =) *sorry if my blog is sometimes a little bit ridiculous . Hihi .

Monday, March 21, 2011

HARI YANG TERUK !

hey hey ! ahhh penatnya ..balik sekolahh then g folow my mum n then baru balik rumahh =(  .
hmmm today is the first time of my life pergi sekolah tak mandi (=..bukan tak mandi langsung but basuh basuh gitu jaa ..huhu ! ARGHH MUMMY ..TAK SELESA NYYYY ..errrrrggggg !
asalnya mcm ni ..semalam my family pergi banting except me and then dorg balik dalam pukul 1 or 2 pagi mcm tu lahh kann ..muka semua kepenatan je. HAHA . mane taknya pergi pagi ,balik pun pagii ..gila gila penat ohh sampai terlupa nk kunci jamm . hmmm keesokan harinya ,'' 7.15 ! ,DAH LAMBATTTTT ''
pecah rekod hidup aku bgun pukul 7.15 dlm tyme sekolahh .. Dee (:  itupun sebb PAPA kejutkann ,kalau takk ..10.30 pun tak habis membuta lg ..bhahahah ! PAPA dah start dh bengang n marah marahh ..semua dh gelabahh ..last last PAPA kate xyah mandi ..''APA !''  ye lah kann dh lmbatt XDD ..aku pun terus masuk bilik mandi gosok gigi .huhuhuh ! malang sialll ..semua gelabahhh ! terpaksa lah pergi sekolah dgn muka baru bgun tidooo ...ergghhh ! HATE IT !  thenn lepas dh sampai dpan sekolah tuu ..aku terus lari masuk sekolahh ..mula mula nmpk jugak kelibat prefect 9teen kann ..aku punn curi curi lari .hikhik ! tapiii tetap kantoi bila sorg prefect ni tahan aku ..bangang ! hehehe ..pengawas lelaki ..muka mintakk penampor je ..huhu ! (walaupun boleh tahan kehensemannye) .n then sorg prefect girl ni dtg kat kitorg smbil bawe senarai name ..dy tnye aku kelas ape n aku pun jwb lahh 1GM ..aku pun cari lahh nama aku .bila dh caricari tu tengok tengok nama aku takde ..BAHAHAHHA ! baru aku teringat aku baru msuk GM ..kahkahkah ! aku pun bodek lah kat pengawas tu mcm ni ''ABG N AKAK ,SORY LAA KALAU TAK DAPAT NAK BG NAMA, NAMA SY TAKDE DLM SENARAI COZ BARU MSUK PAGI (= KORG KAN BAIK SO LEPAS EHH ? hehe''  haha bodoh je ..lepas dh merayu rayu tu gagal jugak menambat hati dorg .cewahh ! XDD terpaksa lah bg name jugakkk ..errr sampai sini je lahh ..yg lain smbung nnti okayy .bye ! <3 =( I HATE TODAY .

Wednesday, March 16, 2011

dimarahi PAPA ! =[

helo dunia ! kenapa setiap hari kita mesti buad something yg membuadkan org lain akan marah or bising kat kita ? ohh malang gila nasib aku ..tak pasal pasal kena marah dgn PAPA . ergghhh ! kesalahan nya kecik but marah over pulakk ..hehe ! (sorry PAPA) ..macam ni ,PAPA aku marah kat aku sebab broadband . THEHEHE ! beberapa minggu yg lepas ,dia baru je lepas bayar broadband too ..thennn malam semalam,tengah aku syok dengar n nyanyi lagu JUSTIN BIEBER ,tibatiba PAPA aku masuk bilik n terus cakap pasal broadband ..mula mula too aku punn blur blur jugakk .akhir akhir tu baru aku fahamm ..ye lahh kann sape tak marahh ,beberape minggu lepas baru bayar b.band too tuk tuk dah nearing quota ..panas laa satu badann .HAHA . PAPA aku punn satu dah tau aku ni jenis yg takde benda lain yg nak dibuad selain pandang screen lappy 24jam ,yg pergi bg aku pegang kenape ..BHAHAHA ! lepas PAPA aku dah sound aku thenn aku mula lahh TOUCHING ..(eee gedik ! ) hehe .. tak keluar bilik semalaman XD ..*normal lahh aimie ..
1 jam kemudiann ..PAPA aku sempat kata ''esok jangan harap nak SENTUH laptop ! '' huhu ! akuu first first too poyo buad buad tak kesahh ..lepas PAPA dah keluar aku start lahh ..HAHA ! peeerggghh ! boleh jadi gila kud kalau tak SENTUH laptop SEHARI ..thenn masa solat isyak too aku doa sungguh2 supaya PAPA aku lupa benda yg dicakap tadi .hikhikhik ! keesokan harinya ..aku mengendap kat bilik parents akuu ..usha usha sekali ternampak broadband ...ALHAMDULLILLAHHH ! :D punya lahh gembira akuuu bila tengok b.band tu ada ..okay lahh sampai disini saje . tata ! (silly)

BEAST

they all was so SPECIAL.all of their song was so BEAUTIFUL to hear.I never SAY NO to them.they all maked everbody SHOCK with their powerful performance.I can't take my BREATHE when I listened to their song.many BAD GIRL want them.they all so mystery.they all was the MASTERMIND.it is so EASY for them to become popular.they said to their fans I LIKE YOU THE BEST and VERY IMPORTANT YOU (V.I.U).they all always THANKS TO their fans.their OASIS was great.WHEN THE DOOR CLOSES,it become LIGHTLESS.they won't BREAK DOWN.they will CLENCHING A TIGHT FIST.JUST BEFORE SHOCK,they LET IT SNOW...they say I'M SORRY to each other.and the last but not least BEAST IS THE B2ST!!!!

Tuesday, March 15, 2011

cuti sekolah yg membosankann ..

School holidays have already started.
Today is the third day of school holidays and I still do not have idea.my life is fulled of bored. There is nothing to be done besides school work and homework..kem rekreasi terlepas ..genting cancel ..arghhh ! bengangnya rasa .. I think I should find a hobby in the near future to relieve my boredom..khamis until sunday ni my mother ade kerja kat morib ..ade karnival kann,so bnyk lahh kerjaa dia .huhu ! she want me to folow her but I still pening kepala fikir benda tu XD terfikir jugak nak ajak my friend pergi sana (: tu ponn kalau dorg tak busy and my mom kasi lahh kann ..hrmmm ...okaylahh ,nanti tanye lahh sapesape yg nak pergi ..boleh release tension bila dok tepi pantai tu kann hehe ! YEAHHHHHHH !*gila

thats all from me -MISSKECHILD-

Tuesday, March 1, 2011